Arkadaşlar ben gıda mühendisliğinde okuyorum son sınıftayım.Geçen yaz stajımı İzmir Dimes fabrikada yaptım,açıkçası bu görüntüleri görünce çok üzüldüm.Son derece kaliteli ve büyük,uluslar arası standartlarda tesisleri var.Böyle bir şeyin şirketten kaynaklanması söz konusu bile değil.
Türkiye meyve suyu ihracatının %60’ını yapıyorlar dünyaya…düşünün yani…
Bir de aklınızda olsun böyle bir şey neden olmuş olabilir derseniz de mutlaka hava almıştır ambalaj bir de sıcakta falan beklediyse küf de olur tabiki,her meyve suyunda da bu olur eğer içinde koruyucu katkı maddesi yoksa tabi.Dimes kesinlikle kullanmıyor bu arada,hatta duyduğum kadarıyla sırf bu yüzden pet şişede ürün çıkarmıyorlar,çünkü onun içine koruyucu koymak zorundasınız.Ben pek meyve suyu içmezdim,ama orada gördüklerimden etkilendim çok,herkese de tavsiye ediyorum.Umarım bir gün ben de orada çalışabilirim ne de olsa son senem ^^