kesinlikle hayır,Dikkat çekmek için yapılan bir mallık
100%
[ 8 ]
neden olmasın
0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 8
Yazar
Konu: sizce ilahi rock olur mu? Çarş. 01 Tem. 2009, 20:08
umutzen diye bi adam çıkmış ilahi rock yapıyormuş
peki kim bu umutzen
"UMUTZEN"
23 yıldır Müzikle iç içe olan “UMUTZEN” farklı sound ve müzik anlayışı ile, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı..
Orta öğreniminden sonra, Haliç Üniversitesi Türk Müzikisi Şan bölümünü tamamlayan “UMUTZEN” aynı zamanda yıllarca Tasavvuf Müziği ile de yakından ilgilenmiştir. Bu ilgisini Ney, Tanbur, Ud ve Rebab çalgılarıyla da perçinlemiş.
“Şahin Özer Müzik” etiketiyle çıkan albümün hazırlıkları yaklaşık 3 yıl sürmüş. Albümün çıkış şarkısı olan “Allahü Allah” bizzat Şahin Özer tarafından derlenmiş. Albümün hazırlık aşamasında başta 9 yıldır kader birliği yaptığı Barış Kutupoğlu olmak üzere, aranjede Ali Çehreli ve Murat Eryalçın’la çalışılmıştır. Albümde sözleri Fethullah Gülen’e , müziği Ertuğrul Erkişi’ye ait olan “Hüzünlü Gurbet” ve söz-müziği anonim olan “Allahü Allah” ilahisi dikkat çekmekte
peki sizce ilahi rock olur mu?
bnce dikkat çekmek için yapmış ama kesinlikle olmz xS
qiqi
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Çarş. 01 Tem. 2009, 21:34
müzik evrensel birşeydir insanları yaptıkları müzik yansıtır bence bu müzik daha çok kapalı kitlemize hitap edicektir bence adam çok iyi bir iş yapıyor nedeni ise bir kapalının gothic müzik dinlemesi herkeze komik geliyor bu adam bu duvarı yıkmaya çalışıyor hem kimsenin yaptığı müziğe mallık denmez cenk! o adam kapalı kitlemize seslenişte bulunuyor ben dinlemem ama dinleyenlere ve adama saygım sonsuz aradaki duvarı yıkmaya çalışan biri tebrikler müziğini dinlemeseniz bile mantıksal açıdan adam çok iyi birşey yapıyor!
KoRn
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Perş. 02 Tem. 2009, 09:12
o zaman Kuran'dan bir ayet okusun elektro gitar-bateri ve bas gitar çalarak Olur mu böyle ya İlahi diyoruz , bir aşk şiiri okumuyor orda , bir türkü okumuyor orda İLAHİ okuyor Sonuna kadar kararım kesin Avrupa'ya felan laf atıyorlar ama o adamlar dini değerlerine saygı gösteriyor en azından Bizimkilerde İLAHİ ROCK yapıyorlar sonrada JAPONROCK'ı beğenmiyorlar :// Biz böyle yaparsak Diğer ülkelerde böyle bir delilik yapmaya kalkar Bu benim fikrim , Desteklenmesine veya eleştirilmesine gerek yok benim onayımla yazılmış birşey " longdesc="126" /> ayrıca millet türbanlıların gothic rock vs. dinlemesini ayıplamıyor , Türbanlı olup konserde mal mal şeyler giymelerini , saçmalamalarını ayıplıyor.Diğer türlü ayıplayanlar saten bizler değiliz.
uMruMdiSi
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Perş. 02 Tem. 2009, 09:18
olmas bnceee
qiqi
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Perş. 02 Tem. 2009, 11:06
ilahiler kur'andan ayet almıyorki ilahiler peygamber efendimize (s.a.v.) iltifatta bulunur bu adam sadece farklı bir şekilde iltifatta bulunuyor çiçek değilde çikolata ikram ediyor ben dinledem bass elektro ve bteri sesi yoğunlukta yo dinlemeden yargılamamak lazım! müzik evrenselse bu adamın kide evrensel dinleyen dinler ben dinlemiyorum ama sanatçıya ve müziğine saygım sonsuz her neyse tartışcak değilim ama bana kalırsa ilahi rock yapılabilir o zaman pop rock da yapılmasın ikiside farklı konular değil mi;) bence müzik evrensel diye bir taraflarımızı yırtarken kalkıp bunu ayıplamamız çok saçma politik açıdan bir sakınca yok müzik evrenseldir ve her kitleye hitap eder buda öyle birşey pop rock gibi
RoCk€r_q!RL
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Perş. 10 Eyl. 2009, 11:46
bence olmasss
sellygomezmanyagı
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Çarş. 14 Ekim 2009, 07:48
ksnLikle hayır saçmalık :S rockçılar böyle saçmalıklarla anılmamalı é
FadeToBlack.
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Salı 10 Kas. 2009, 15:18
kesinlikle hayır,Dikkat çekmek için yapılan bir mallık
Epica'nın fools of damnation şarkısında başta ezan var ama röpörtajlarında ezanı seviyoruz diyolar ama yinede ilahi rock olmaz be
Şeyda*Gomez
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Çarş. 18 Kas. 2009, 09:39
kesinlikle olmaz :S
Yağmurlar
Konu: Geri: sizce ilahi rock olur mu? Paz 25 Nis. 2010, 11:42