Silgi Çalma Operasyonu xD
+4 Miley Cyrus
perdidaisla.
Admin_jdA
Kr0niK_R0ckEr
8 posters
Yazar Mesaj japon_sevgisi Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 120Yaş : 26Nerden : bursa =)Lakap : mik mikusu Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 27/09/09 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Cuma 13 Ağus. 2010, 17:53 kop defter silgisi he o kadar çaba boşuna gitti
amy_irem Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 326Yaş : 29Lakap : r0ck0LiqKişisel İleti : AdI ÜsTüNd€ K!$!s€L xPRuh Hali : Kayıt tarihi : 03/04/09 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD C.tesi 15 Mayıs 2010, 16:31 k0ptuuMmm
Kr0LicE Profesyonel Rockçı
Mesaj Sayısı : 839Yaş : 34Nerden : ßurdan...Lakap : RockunzelKişisel İleti : ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?.
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм?
кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм?
кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм?
кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм?
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя Ruh Hali : Kayıt tarihi : 17/06/09 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Perş. 23 Tem. 2009, 18:29
_-_th4ewer_-_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1329Yaş : 29Nerden : tomun gözlerinin derinliklerinden....!!!Lakap : tokiocu-rockerKişisel İleti : "scream" Le haykırdık "ready set go"yLa ayakLandık "monsoon " yağmurLarıyLa isLandık "spring nicht"Le ağLadık... öLümüNe TH <3 !! Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/04/09 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Cuma 15 Mayıs 2009, 07:02 abi ne uğraşıonus yha silgi operasyonu fln kolay yolu var gidecen bi peçete alacan silinir zaten ahhahahahah xD
Miley Cyrus Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 269Yaş : 26Nerden : Nereye xDLakap : Miley Cyrus,Miley,Gulcosh,GüloKişisel İleti : Nobody's Perfect But Her MiLey CyRus!!!<3<3 I Love MiLey!!=)She is My Rock AnqeL.!!!
Perfect XP SP3 I LOVE YOU!!<3XDRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 28/11/08 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Perş. 12 Şub. 2009, 16:27 ciddi slkmış ya defter silgisyle tahta silgisini ayırt edemio mu bide lise 2 'ye gitcek xD
Kr0niK_R0ckEr Moderatör
Mesaj Sayısı : 706Yaş : 31Nerden : Evden xDLakap : sadist_rocker (diolar )Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/10/08 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Çarş. 12 Kas. 2008, 04:58 ben onun kafasını sildim
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229Yaş : 29Nerden : BarcelonaLakap : BrishaKişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Salı 11 Kas. 2008, 17:46 salaq çcqmş o silqiylede deftermi sildi zuhah xD
Kr0niK_R0ckEr Moderatör
Mesaj Sayısı : 706Yaş : 31Nerden : Evden xDLakap : sadist_rocker (diolar )Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/10/08 Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: Silgi Çalma Operasyonu xD Paz 02 Kas. 2008, 13:43 ahahah...
arkin gerçekten salakmış yfff
Kr0niK_R0ckEr Moderatör
Mesaj Sayısı : 706Yaş : 31Nerden : Evden xDLakap : sadist_rocker (diolar )Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/10/08 Konu: Silgi Çalma Operasyonu xD Paz 02 Kas. 2008, 11:31 Hehe Lise 2. sınıftayız (olay daha gecenlerde oldu 22.10.2008)
Arkadaslarla sınıfta tahtaya şekiller çizmistik... Ögle arasında canımız sıkılmıstı
snra o sekilleri derse 15 dk. kala silmek istedik ama bi baktık tahta silgisi yok
Hemen sınıfı aramaya basladık cixx..
Ardından yan sınıfa sorduk yine yok
Ben bi arkadasla anlastım...
Görev "Müdürün odasındaki silgiyi ele gecirmek"
Neyse göreve koyulduk...
Ben müdüre birsey sorma bahanesiyle müdürün yanına geldim ve birseyler uydurmaya basladım bu esnada arkadas arka kapıdan girerek müdürün hemen arkadasındaki vitrinden silgiyi yürüttü
Olaydan sonra müdüre gerekli bilgiyi verdigini söyledim ve oradan uzaklastım
Ama isin garip bir tarafı vardı
bizim salk arkadas yanlıslıkla defter silgisi almıs....
BU KADAR OLUR ARTIK yhaaa
:D
O gün isyan etmistim hayata ve üstüne üstlük hocadanda fırca yemistik
Silgi Çalma Operasyonu xD