Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Paz 19 Tem. 2009, 14:20
Sağol ama gif eklentisi de var artık
GtHxPeRRy x3
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Cuma 17 Tem. 2009, 12:29
sağol
seda_bill
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Paz 29 Mart 2009, 15:59
sağol tatlım kesinilikle denemem lasımm
Miley Cyrus
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Salı 17 Şub. 2009, 15:10
photoshop öğrenince kolay geliyor insana
MéLÂnié
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Ptsi 16 Şub. 2009, 19:55
Photoshop öqrendim artık başarılı bir şekilde kullanıyorum arkadaşımın sitesi sağolsun
Miley Cyrus
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Ptsi 16 Şub. 2009, 15:55
valla bende iki program var ikisinide çok şükür azcığında falan becerebiliyorum
MéLÂnié
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Çarş. 26 Kas. 2008, 13:16
BiLLozoF demiş ki:
evet qsl proq. ben gif için photoscape kullanıorm
Bende xD. Photoshop var ama kuLLanmayı beceremiyorum xD
BiLLozoF
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Cuma 21 Kas. 2008, 15:48
evet qsl proq. ben gif için photoscape kullanıorm
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Paz 02 Kas. 2008, 18:00
bn hareketsiz resimler için bunu kullanıyorum, hareketli resim yapmak için ise daha photoshopa geçmedim: "fireworks" diye bi program kullanıyorum. daha kolay geliyo bana...
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Paz 02 Kas. 2008, 16:15
Ben bunu kullanıorm artık photoshopa ve photoscapeye geçerim herhal teşekkürler paylaşımın için xD
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Paz 02 Kas. 2008, 11:55
hmm. güzel biseye benzio sagoll xD
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: En Basit Resim Düzenleme Programı: "Photofiltre" Paz 02 Kas. 2008, 10:34
Arkadaşlar resim düzenleme işine yeni başlayanlar çoğu programdan hiç birşey anlamıyor. (kendimden biliyorum:D ) Bi de üstüne üstlük İngilizce bi program olduğu zaman işler daha da zorlaşıyor. Şimdi size en basit programı tanıtıcam. Bu programdan da bişey anlamayanlar bnce bu photoshop işlerine hiç bulaşmasın
PhotoFiltre resimlerinize çeşitli efektler uygulayabileceğiniz ücretsiz bir program. Tek kötü yanı hareketli resim (gif) yapamıyosunuz ama resimleri istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.