-abi biz ayrıldık... -vah vah...daha da yeni sayılırdı ilişkiniz... -abi avrupa görmüş insanımiyi bir işim var4 yabancı dil biliyorumparaya para demiyorumneyimden memnun değildi bu kız beni niye terketti haci niye??? -abi ayyakkabı numaran kaç... -...
-abi ayrildik biz -olur oyle. -abi anlamiyorum 4 milyon dolarim var bmw z4 arabam var dubleks ev hollywood starlarini tanirim onlarla konu$mu$lugum analiz edip hakkinda fikir belirtmi$ligim var -yani.. -anlamiyorsun abi benim gibi adam birakilir mi..ha soyle.. beni hic anlamiyorsun cok kotuyum abi.. anliyor musun cooooooook.. nasil birakir benim gibi adamianliyor musun abi..? -ben daha cok kar$i tarafi anliyorum -anlamadim -haliyle..
- abi biz ayrıldık.. - gerizekalı! daha yeni mi? kaçıncı lan bu it?!! - ama ben aşk sevgi bağlılık.... - ulan çıkar gözlüğünü. bi daha bana sevgilim beni sevmiyo diye gel de .....
- çok üzülüyorum be biraderhatun geri dönmem dedi - boşver abi üzülmebir kız gelir bir kız gider - ortalık malı mı diyon lan sen benim manitaya - yok abi olur mu öyle şeyaşa yani! - tamam len tamamcıvımaama bak bi lan bu karı sakın son kafasında kırdığım şişe için ayrılmış olmasın. - yok abicim haketmiştibacımız - ulan hala cıvıoçıkarttıp koyacam lüferi kafana o olacak - <: (........!!!
-ulan terketti beni be.. -bosver bak benim bir arkadas var; onunla aranizi yapayim mi?? -aferin kiz iyi akil ettin..hem bosver abi; iyi oldu zaten o kizin bacaklari benim bacaklarimdan bile kalindi.. -(aniden ciddilesir) lan sen benim hatunun bacaklarina mi bakiyordun?? -yok yav oyle demek istemedim. hani sen ayrildiktan sonra bir kotu yan bulayim diye baktiydim -hadi lan yalanci (kiza doner) kaldir kiz etegini ben de seninkilere bakacam.. -ayyy manyakk!