Konu: ÖğreTMen öĞRenci diYaloGları Perş. 25 Haz. 2009, 12:42
evladım, o dudağının altındaki şey nedir öyle? - sakaaal..* - berbere gidiyosun. - hocam zengin ettiniz elin adamını. - kaçtı numaran ?
*-*-*-*-*-*-*-
- kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı.. - ama hocam? - dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk!* - ... - yemediniz di mi? - yemedim.. - eh madem öyle.. hadi ümit..
*-*-*-*-*-*-*-
-mehmet çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum. +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam. +(akabinde mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar)
*-*-*-*-*-*-*-
- sen, uzun saçlı, dışarı çıkıyosun..* - *ben tek kelime etmedim ki? arkadaş çıkarken arkadaşları hocaya durumu izah etmeye çalışır. hoca da talihsiz bir açıklama yapar - onu sınıftan atmak salaklıksa, evet ben salağım..
*-*-*-*-*-*-*-
hoca- kim konusuyo lan orda? hayrullah- ben konusuyorum hocam !!! hoca- ne konusuyosun olm bi saattir? hayrullah- bu işletim sisteminin yanlışlığını hocam hoca- neyin ..neyin ? hayrullah- eğitim sisteminin yani pardon hoca- iyi haydi cık dısarda konuş hayrullah- ayşe gel gidiyoruz hoca- ayşe nereye geliyo olm !!!! hayrullah- ayşeyle konusuyodum hocam hoca- ayşe otur kızım sen .. hayrullah tek cıkıyo hayrullah- ayşe kalk lan !!! sözüm bitmedi daha hoca- olm bak vericem disipline, ayşe otur kızım sende hayrullah- ayşe o mu ben mi düşün karar ver ben dısarda olucam hoca- ayşe nereye kızım otursana manyak... ayşe- ******* dersinizi eve gidiyorum ben hoca- iyi aferin... ikinizde yarın velilerinizle gelin hayrullah- velim yok sikim var koyarsa acısı var hoca- o veliye para verdim seni sikmeye geldim... hayrullah- neyse susalım .. konudan saptık hoca- peki
*-*-*-*-*-*-*-
yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek
*-*-*-*-*-*-*-
hoca : huseyin yeter artik, cik disari ! ben : hocam olmaz, cikmam ! hoca : cik disari dedim neden cikmiosun ? ben : hocam beni dersten atacaksaniz benimle beraber 3 kisi daha atmaniz lazim.. hoca : o nedenmi$ ? ben : tek ba$ina okey oynanmio hocam
*-*-*-*-*-*-*-
öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..!
*-*-*-*-*-*-*-
- çık lan dışarı! + siz çıkarmıyorsunuz, ben çıkıyorum
*-*-*-*-*-*-*-
#5991692 !?
-oglum sus artik atarim disari bak. +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari. +(kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) bak pisman olursun ama? -cik dedim! +(disari cikar, kapiyi kapatir, birkac saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool!
*-*-*-*-*-*-*-
bi ders boyunca surekli gerzek espiriler yapan arkadas, son cinligini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; -hocam bisey sorabilir miyim? -sor bakalım.. -size baba diyebilir miyim? e -sen bi gel.. (kapıya yönelir ve açar) ve sonra: bak bakalım dışarda baba diyebilceğin birileri var mıymıs...
*-*-*-*-*-*-*-
özel eğitimle ilgili bir dersin 90. dakikası, iyice dağılmış üç adam ve nazi subayı gibi bir kadın prof. - siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, düzgün duracaksanız kalabilirsiniz! - biz çıkalım o zaman hocam. - rahat duracaksanız kalın. - yok biz çıkalım hocam. - çıkın bidaha da gelmeyin bu derse. sınava da gelmeyin!
*-*-*-*-*-*-*-
cocuklar bakin bu bocegin adi blatica germanica -hocam nerden anliyosunuz ya.. -cocuklar ayagindan tabiki, ayaklar cok onemlidir. sen soyle bakim bu bocegin cinsi ne? -hocam ben ne bilim, boyle sacma seymi olur nerden anlayim ben? ne alakasiz ders almisiz bilsek secmezdik, ne bocegi, ne ayagi? -cik disari sakin bi dahada dersime gelme!! cocuk tam disari cikarken hoca sorar: -senin adin ne? cocuk kapinin disindan ayagini sallar -ayagimdan tanisana pezevenk!
*-*-*-*-*-*-*-
hoca: günaydın ! sınıf : sağol... hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı . a-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz... a-g-a: ama yoklama,devamsızlık... hoca: germeyin beni !
*-*-*-*-*-*-*-
- çabuk çık dışarı! (kalkar hiç istifini bozmadan, kapıya ulaşır.) - bak hala cevap veriyor! (enter: mavi ekran. ancak kahraman kendini toparlar ve dışarı çıkıp kapıyı kapatır. hoca peşinden gider.) - gel buraya!
*-*-*-*-*-*-*-
- siz konuşanlar dışarı. - biz mi hocam? - siz tabi. hayvan kadar oldunuz, bi susup oturamadınız. dinleyen arkadaşlarınızı da rahatsız ediyorsunuz. - hocam, atmayın ya. devamsızlığım dolmuş zaten. kalıyorum bi saat devamsızlıkta. - çık dışarı terbiyesiz herif, dersi bölme. yok yazmıycam. - o zaman çıkayım hocam, sağolun. ehe..görüşürüz beyler. benden bu kadar.
*-*-*-*-*-*-*-
hocam hani bi daha konusursak atacaktiniz? +bak bi kelime daha edersen atarim. -tamam ben de tam onu diyodum iste, e hadi. +cik disari. -peki hocam. oh be. +otur yerine. vazgectim. itoglit. ne yapsak olmuyo buna. ne pis bi herifmis be.