Konu: ÖğrenciLer koPYa ÇekeRKen xD Perş. 25 Haz. 2009, 12:38
-mustafa 1. soruyu biliyonmu -bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne halt yemeye benim önüme oturdun.
-Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş.
-ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin.
-aysun 1. sorunun cevabını söylesene. -önce sen 3 ü söyle ondan sonra. -pislik dur 3 ü selinden alayım. -selin üç üç. -tamam ama sen önce 2 yi söyle. -yaz okuluna kalasıca zilliler.
-yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye.
-vedat olm yaptınmı soruları. -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -hadi lan. -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak.
-damlaaaa. Bugün çook güselsiin. -yemezleer. Caner bana da yazsana lan şu cevaplarıkalacam -Dur copy-paste yapalım
-ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa
-erdem 1. soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım. -3 ve 4 ü ver ozaman. -onlarda yok. -o zaman 200 milyon borç ver bana. -ne alaka lan manyak. -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari.