Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak
*-*-*-*-*-*-*
BıraKın ! TutmaYın ve iTmeYinn ! Üstüme qeLmeyin ynLız bIraKn ! Ama bekLeyin..GitmeYn.. Ben hiç iYi deiLm
*-*-*-*-*-*-*
saNa gösLerim diiL yüReim... beDenim... aqLıyor.!!! Takvimlerden haberin yOkmu geciyOr yillar.. yillarmi gecmis guneslermi sonmus derken kac cicek soldu kalbinde.. dur yapma demek icin gec belki ama yaprak Olup dokulmek icin cOkmu erken ne Olursun aglada rahatlasin yillarin keske kossaydim yine umursamadan dunyayi cicekler koparsaydim... aglamaya degmez bi hayat icin uzulmeye degermi? bir goz yasina bedel bi dunya icin hickirmaya degermi?
*-*-*-*-*-*-*
Her gece düşünürüm onu, beni Bu nasıl sevda derim ? En derini en kalpteni ! Yokmu bunun çaresi ? Severmi dersin hala beni ? parçaLandım.. ve herbir parçyasakı ayrı yere bıraktım. önce sawruLdum yok oLdum, sonra dinLendim duruLdum ve her qiden parçyasak yerine yenisini doqurdum... ve şimdi . . !