Bitti Rüya Birkez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anlar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geciyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Rüya mı bu gerçek mi inan anlamıyorum Bu sehir beni içine cekiyor kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi birde mesaj geliyor Mutluluklar hoşçakal birer birer zırvalanıyor İyice dağıtmak için biraz daha içiyorum Sonra oturmus mal gibi zırıl zırıl ağlıyorum
Gidiyorum buralardan dönüyorum durmadan Uyan artık uyan bitti rüya Seviyorum sormadan öpüyorum kasmadan dayan artık dayan Bitti rüya
Birkez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak cok zor inan bana Yazdığın satırlar bile artık yalan söylüyor Söylediğin sözler acı vermeye baslıyor Bir köprüyü yakıyorum mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bıraktım bir de sevgili Doğru mu yanlış mı inan umursamıyorum Bu sehir beni esir ediyor kendimi alamıyorum İnanmazsın bir rüya hayatımı değiştiriyor O mesajı unutmam için bana bir sans veriyor Rüyaysa bu gercekten artık uyanmak istiyorum Mutluluk bile acı veriyor Çünkü sonu var biliyorum