Kemal Öğretmen, çocukların okula gelip derslerine girmek yerine okulun etrafındaki kafelerde zaman öldürdüklerini fark eder. Öğrencilerini dışardaki tehlikelerden korumanın ve derslere devam etmelerini sağlamanın bir yolunu bulur. Okulun içinde öğrencilerin istedikleri gibi düzenleyebilecekleri, oyunlar oynayıp eğlenebilecekleri, böylece okul dışındaki tehlikelerden uzak kalabilecekleri bir kafe kurmaya karar verir. Ancak Zafer'in planlarından habersizdir. Zafer, engelleme çalışmaları işe yaramayınca başka bir çözüm bularak kafenin kapatılmasına çalışır.
Oktay hırsızlık yapmak için girdiği evde abisiyle karşılaşınca zor anlar yaşar. Abisiyle kavga eder ve bir süre eve gitmek yerine sokaklarda sabahlar. Arkadaşları da O'nu yalnız bırakmaz. Oktay, Yalçın'a olan borcunu ödeyemediği için huzursuzdur.
Üvey babası Büşra'nın okulda daha çok zaman geçirip eve geç gelmelerinden hiç hoşlanmaz. Büşra ise Kemal Öğretmen'in yanında mutludur. Üvey baba gittikçe rahatsız olduğu bu duruma bir son vermeye karar verir.
Aslım zayıflamak için ilaç kullanmaya devam eder. Zayıflama ilaçlarının yan etkilerini fark eden Eda, Aslım için endişelenmektedir. Sibel, büyük sırrını herkesten saklarken, kafe için yaptığı maddi yardımlar Kemal Öğretmen’in dikkatini çeker.
Sanem ve annesi, babasının İstanbul'a geldiğini öğrendikleri için gergin bir bekleyiş içindedir. Sanem'in babası adresi bulup Sanem ve annesinin karşısına çıktığında ise aile için büyük bir dönüm noktası yaşanır.
KoRn
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Cuma 15 Mayıs 2009, 21:05
süper bi dizi xD
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Cuma 08 Mayıs 2009, 19:31
her yönüyle süper bi dizi izledigim tek dizi xD
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 21 Nis. 2009, 12:02
bnce gsl bi dizi ama özentilik çıkarıyo bi tek o yönüne sinir oluorm....
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Arka Sıradakiler C.tesi 31 Ocak 2009, 11:33
bn de öncelri nefret ediyodum, son bölümlere doru çok heyecanlı olmaya başladı.. sonunda Eda Ali'ye inanmaya başladı ya artık yüreğim gam yemicek xD
ŞiZoFReN
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Cuma 30 Ocak 2009, 17:11
nefret ediyorum aman napiim yani
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 18 Kas. 2008, 21:02
Ben izlemiorm ama çoqu kişi şaşırıo buna x]
diSy_ShéiTan
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Ptsi 17 Kas. 2008, 20:13
bu dZiyi seBiormm ama maWi saqaLın barıŞ çqmaSına acaYib şaşrıDm
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 11 Kas. 2008, 16:25
Arka Sıradakiler Müziğinin Sözleri
Arka Sıradakiler Müziğinin Sözleri indir! "Daha dostmuş yıllar Kimin umrunda? Tek dert aslında Var olmak hayatta.
Yaşam kavgası hep Hep yanında Hayallerle gerçekler Artık ayrı yollarda.
Tek parmağın ucunda döner mi deli dünya? Mucizeler uğrar mı bir gün arka sıralara?"
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 11 Kas. 2008, 16:25
Hamdi Alkan iLe Dizi Hakkında Söyleşi
Hamdi Alkan iLe Dizi Hakkında Söyleşi Sahneler hayattaki kadar sert
Gençlerin sorunlarını oldukça sert sahnelerle anlatacaklarını söyleyen Arka Sıradakiler'in yönetmeni Hamdi Alkan, “Bu dizide olanlar, hergün liselerde yaşanan gerçekler” diyor
Okullardaki esrar, gasp, uyuşturucu, haraç konularını ele alacak yepyeni bir dizi ekranlara merhaba dedi. Fox'ta yayınlanan ve bu akşam ikinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak olan Arka Sıradakiler adlı dizide, şiddetin, çete kavgalarının, uyuşturucu ve haracın hakim olduğu liseye gelen idealist bir öğretmenin öğrencilerde başlattığı değişim konu ediliyor. Dizinin idealist öğretmenini Bülent Emin Yarar canlandırırken, ona genç oyuncular; Tuğçe Öz******, Merve Erdoğan, Gözde Mukavelat, Bülent Çetinarslan, Sevda Dalgıç eşlik ediyor.
KOMEDİ BEKLENTİSİ BOŞA ÇIKACAK
Yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu Arka Sıradakiler diğer gençlik dizilerinden daha sert olacak gibi görünüyor. Kağıthane Lisesi'ndeki çekimlerine konuk olduğumuz dizinin yönetmeni Alkan, dizinin hikayesini, çekimleri ve karşılaştıkları tepkileri anlattı. İnsanların 'Hamdi Alkan varsa bu iş kesin komedidir' diye düşündüklerini söyleyen oyuncu, “İnanın bana hiç komik bir dizi değil. Bu düşünceyle ekran başına geçenler, izledikleri karşısında çok şaşıracak. Tahminleri yıkacağız” diyor. Çekimler esnasında çevredekilerin gülmek için etrafına toplandığını fakat sahneleri görünce kaçtıklarını anlatan Alkan, “İnsanlarımız bu sorunlarla yüzleşmekten kaçınıyor. Geliyor bakıyorlar komedi değilse hemen gidiyorlar” şeklinde konuşuyor.
ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DE VAR
Arka Sıradakiler, bugüne kadar hep komedi dizilerinde izlediğimiz ve yaptığı skeçlerle özellikle çocukların beğeniyle takip ettiği Alkan'ın ilk dram tarzı dizisi. Aynı zamanda 'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' filminin de yönetmenliğini üstlenen oyuncu bu diziyi yapmaya, filmin çekimleri devam ederken karar vermiş. H Tipi cezaevlerinde 12-17 yaş arası çocukları ziyaret eden Alkan, orada karşılaştığı gerçekler üzerine böyle bir diziyi çekmeye kafasına koymuş. Arka Sıradakiler'in bugüne kadar yayınlanan gençlik dizilerinden farklı olduğunu belirten Alkan, “Diğer lise dizile-rine göre daha ciddi konular içerecek, öğretici ve yaşadığımız hayattaki en sert sahneler kadar sert bir dizi bu. Üslubu da diğerlerinden biraz daha farklı olacak” diyor.
Dizide oldukça uç sahneler de yer alacak. Öğretmenin arabasının yakılması, gençler arasında sustalı kavgalar bu uç sahnelere birkaç örnek. Böyle kavgaları ekrana taşıdıkları için birilerinin 'kötü örnek oluyorlar' diye eleştirebileceğini söyleyen Alkan, bunların hepsinin bugün liselerde yaşandığını hatırlatıyor. Yaşanan aksaklıkları sorgulamakla kalmayıp bir öğretmen vasıtasıyla çözüm önerileri de sunacaklarını anlatan Alkan “Umarım bu yolu seçmiş olan gençleri yollarından çevirebiliriz” şeklinde konuşuyor.
Yeni Şafak
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 11 Kas. 2008, 16:23
arka sıradakiler dizisinindeki oyuncuların gerçek yaşları.
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 11 Kas. 2008, 16:23
Bu arada biraz bilgi ekliyim
Arka Sıradakiler Oyuncu Kadrosu
YAPIMCI / PRODUCER Birol Güven
YÖNETMEN / DIRECTOR Hamdi Alkan
OYUNCULAR / CAST --------------------------------------- Bülent Emin Yarar - Kemal sinem öztürk-gamze Bülent Çetinaslan - Oktay Temmuz Karikutal - Yadigar Gözde Mukavelat - Büşra Tuncer Öz - Barış Fırat Çöloğlu - İbo Sevda Dalgıç - Özge Gülşah Küçükyıldız - Sanem Engin Yavaş - Rıza Engin Yüksel - Zafer Emin Gümüşkaya Feriha Eyüboğlu Mehmet Ulay Şeniz Kurultay Moiz Meseri Merve Erdoğan Duygu Yıldız Mehmet Kurt Tamer Özceviz
En son ToM KoLiq tarafından Salı 11 Kas. 2008, 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 11 Kas. 2008, 16:19
yeni bölümlerine izleyen var mı?? süper walla, mavi sakalın barış çıkması bni çok şaşırtmasa da ilgincime gitti gerçekten... Bi de Gamzeyle Saffetin yakınlaşması süperr oldu, artık daha bi keyifle izliyorum...
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Salı 11 Kas. 2008, 16:15
Ben filmi izlemiorm ama paylaşım için teşekkürler x]
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Paz 02 Kas. 2008, 11:01
yhaa gamze kendini bise sanıoo
ama ösqe 10 numara kız :d
Admin_jdA Administrator
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Paz 02 Kas. 2008, 10:52
niyeki xD kız hem ii hem güzel , gerçi bn özgeyi daha çok seviyorum ama...
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Arka Sıradakiler Paz 02 Kas. 2008, 10:41