Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Çarş. 12 Ağus. 2009, 10:04
hocalarn cayınn ıcıne tuz katınn
Kr0LicE
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Perş. 23 Tem. 2009, 18:33
ToM KoLiq demiş ki:
manyaqlığa baq xD Ama Süfer Yapmışınız Hele İngilizceciye Yapılan Süfermiş SaoL Bizimle Paylaştığın için dikkat etde hocaların bu siteye girmesin xD
JeLyy--BOnn
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Salı 30 Haz. 2009, 16:59
6.sınıftaydım...bizimkiLeR müdüRden izin aLdıkLaRını ve dışaRı çıkabiLeceğimizi söyLediLeR...bizde çıkdık işte top faLan aLdık spoR odasndan..oynuodk faLan...sonRa sınıftan 2 kişi geLdi...müdüR yardmcısı 10 dk içinde bizLeRi sınıfta göRcekmiş..sınıfa geLip baktında oLmayanLaRı yok yazcakmış...giRdm otuRuodm sınıfta bnm iki arkadaş sakız aLmaya gitti...benimde canım çok istedi arkadaşımLa gidim dedim...eLimdede üç tane misket vaRdı...sınıfça misket biRiktiRodk..gittim aLdm işte kantinden..bi baktım sınıfa bizim müdüR yaRdmcısı içeRde...eLimde misketLeR ağzımda sakız...aLdı dizdi sıRaya bizi...eLLeRimi aRkama koydum ki göRmesn diye...baya bi kızdı...sonRa işte geLen vaRmı diye kapıdan bakıodu bende tam o sıRada sakızı attım çöp tenekesine...hüseynde çöpün önünde duRuyodu göRmez diye hemen attım...sonRa bida bakmaya gitti bu sefeRde misketLeRi attım...ama askaLsn disipLinLik oLuyodm ya bnm ağzımda sakızı eLimde misketLeRi göRse kuRtuLamazdım...xD
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Ptsi 11 Mayıs 2009, 13:45
ii olur herkese tavsiye ederm xD
Miley Cyrus
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Perş. 12 Şub. 2009, 16:37
bence de çok fenasınız manyaklar ya xD Acep bende mi yapsam son sınıfa gelidğimde hmmm ben bi danışıyım arkadaslara xD
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD C.tesi 01 Kas. 2008, 13:02
ok =D
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD C.tesi 01 Kas. 2008, 07:55
Admin demiş ki:
gerçekten çok fenasınız
yok bea bu bisey degil....
lise son felaket olacak 2 yıl snra yazarım
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Cuma 31 Ekim 2008, 21:55
gerçekten çok fenasınız
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Cuma 31 Ekim 2008, 19:47
ToM KoLiq demiş ki:
manyaqlığa baq xD Ama Süfer Yapmışınız Hele İngilizceciye Yapılan Süfermiş SaoL Bizimle Paylaştığın için dikkat etde hocaların bu siteye girmesin xD
yok bea girmezler ztn aradan 2 yıl gecti coktan unutmuslrdır
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Cuma 31 Ekim 2008, 19:10
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Basımızdan Gecen Bir Olay xD Cuma 31 Ekim 2008, 18:49
8.Sınıftaydım
Yıl sonu geldi..Okuldan mezun oluyoruz:D
eee madem mezun oluyoruz 1-2 tane suc isleyelim
Arkadaslarla karar aldık...Bir plan hazırladık ve uygulama basladık
Önce fencinin bisikletinin tekerini patlaktık,sonrada ingilizceninin arabaya sprey boya ile F*CK YOU yazdık