Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: kahpe beden! Cuma 19 Haz. 2009, 14:38
sonuna kdr okuyamadım ama ama okuduum kdrıyla sper bi bşiir. herkss pesimist takılıyo ya nolcak gnçlıqin halii tebriklerr ama, duygularını çok gsll dile getirmişsin
KoRn
Konu: Geri: kahpe beden! Cuma 19 Haz. 2009, 13:40
gayet güzel olmuş qiqi
qiqi
Konu: kahpe beden! Cuma 19 Haz. 2009, 13:15
bunuda ben yazdım biraz uzun oldu ama neyse umarım beğenirsiniz sonuna kadar okuyun yoksa vururum
Ağlama! Sus! kahpe bedenim boşlukta sallanırken dokunma kanayan yaralarıma! Acıttın yıktın bu bedeni ne istedin söylesene yarim! Ne yaptım niye acıttın bu minik yüreği? Buz kesmiş her yer! üşüyor bu kahpe beden! Bak gör! gör bana,bize neler yaptığını! Üzülme yarim hatırlasana sen demez miydin; Ben senin üzülmene üzülmem diye! Yapma yarim acıtma bu kahpe bedeni! Üzülemem daha acıyamaz canım! Bak gör boşluktayım sallanıyorum! Boğazlarım sızlar sana seni seviyorum diyen dilim yok artık! Üzülme yarim! Sen üzülmezsin bana! Üzülsen üzer miydin! Git der miydin! Sevmiyorum der miydin! Sen çektin bu ipi sen attın beni boşluğa! Etme yarim kıyma bana! Titrer vücudum senin yanında Gözlerim dolar sana her baktığımda Gitme derdim sana defalarca Sen ne yaptın bu bedene bak Gözlerim doldu yine Bu şiir sana gelsin yarim Bak ağlıyorum üzdün beni yarim Bu kahpe bedenden ne istedin Hani sevmiştin Velet avutur gibi avuttun beni Avunacak gücüm yok bak sallnıyor bedenim boşlukta Tek senin elini beklerdim elimin üstünde O elllri kim tutuyor! Sus! Konuşma! Bana acıma acınacak hale düşersin! Öldürürken gülüyordun! Sevmiyorum derken gülüyordun! Ne oldu ne değişti! Acıyor musun kahpe bedenime! Sen bu bedene kurbn ol yarim Bak 1 sene geçti nerdesin? Ellrim titrerdi uğruna Bu eller senin yollarında harab oldu Üzülme yarim vefasız yarin sallnıyor boşlukta! Sevme artık beni! Gelme geri gittin yah dönme geri Sevmek nedir bilir misin Her gece yastığını yaşlarla sırıl sıklam etmeyi? Üzülme bana! Sen bana değil kendine acı! Bak kaybettiğin kızın gücünü gör! Qiqiden sana selm olsun Bu sayfayı dolduran ben değil sensin Boşlukta sallanırken tek senin gözlerini görmek isteyen bu kahpe beden öldü! Artık kahkahalar ile gülebilirsin… Bensiz bir yarına merhaba demeye başla Çünkü qiqi öldü!