İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma)
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 14:59
bni sizler yarattınız fln. ...abartmana gerek yokk
RocK'N RoLL
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 14:54
RockTurk sitesine çok teşekkür ediyorum. bunu payşalmama yardımcı oldu. teşekkürler ceyda. gururumuzsun bizim
KoRn
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 13:41
çok güzel yazmışın tbrkler
RocK'N RoLL
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 11:39
aynen ya. ben yazmadım resmen şiiri. öyle bi tramva geçirdim ki. benden çok o kız birinci olucak hatta. çünkü onun sayesinde, onun söylediği sözler karşısında yazdım bu şiiri teşekkürler yorumun için ceyda
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 10:47
gerçekten süpper ötesi olmuşş sna bunları yazdırana da helal olsnn yalnız bildiim kadarıyla şiir yarışmasını sonlandırmıştık ama eğer 2. şiir yarışmasına katılmak istiosan, bikaç şiir daa gelmesini beklicezz
RocK'N RoLL
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 08:10
saol. teşekkür ederim. bi insan hüzünlü olmasın. sonucunda bunlar çıkıyo
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 08:08
süper yazmışın :ühü:ellerine sağlık
RocK'N RoLL
Konu: İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma) Cuma 19 Haz. 2009, 07:25
Sensizlikle uyandığım bu sabahta Seni görmek için geliyorum.. Sakın unutma..!!! Ben bu yolda ölmesini de biliyorum...
Ağlamak mı gülmek mi ben bunu çözemedim Yaşamak mı ölmek mi sonumu bilemedim Sen beni istediğim gibi hiç sevmedin İnşallah seni sevdiğim kadar, başka birini seversin...
Kimsesizlik çok zormuş bu yalan dünyada Aşkından az ağlamadım karanlık odalarda... Kıyamam ben senin yüzüne bakmaya Lütfen beni sensiz bırakma...
Seni ölürcesine sevdiğimi nasıl kanıtlayacağım söyle bana Bu yaz tatilinde LÜTFEN izin ver çıkayım karşına Eğer ertesi gün olmazsam yanında… Bil ki seni sevmediğimden değil… Kendimi yakıştıramadığımdandır sana…
Kendi adıma kal diyemem,, SEV diyemem… Beni seversin, sevmezsin bilemem. Bundan sonra bana gel desende gelemem… Gözlerin sonsuzluğa kapanınca sen istesen de SENİ SEVEMEM…
Sevgim bitmez ömrümün sonunda da Çok uzakta olsan bile kalbin hep yanımda Sakın susma hep konuş benimle
Unutma söylüyorum işte… Sonsuzluğa giderim ben seninle…
Ama kim bilir kimler olur yarın yerimde… Sen yine de unutma… SONSUZLUĞA GİDERİM SİNİNLE..!
( BİTANESİNDEN, BİTANESİNE GELSİN )
Ceyda Artık BirinciLiği Hak Ediyorumdur??? En hüzünLü anımda Yazdım bu Şiiri... emeğ saygı =)))
İşte ßu Şiiri Kendim Yazdım. I Love You MİNE (alıntı değildir, sen de yapma)