Bi gece çıkıp gelebilirim kendini koru kadın Herşeye böyle başlıyorum gün geldimi unutalım Sabah 6'da ilk minibüsle evine gitmek zor adamım Bu takdiridir yaratanın her gün elimi yıkatanın Yıllarca underground rap bedava rap Birde üstüne duyulan bunca nefret Bişeyler yapmam ve savaşmam gerekiyo Çünkü annem hayırı cevap olarak kabul etmiyo Hayata başlıyorum haydi bakalım hayırlısı Kendi evim sokakların en bayırlısında olsun Rapçi forsu bi yere kadar her mekanda toysun Konusu dahi olmayan şarkılar hayatı anlatır Tehlikeler atlatırsın çeteci rapçi imajınla Bende yaşamak istiyorum 10 arabayla garajımda Silahlar patlayabilir ceza evinde tanıdık çok Beynimde bi şeytan var yeşil gözlü bıcırık yok
Nakarat [Deniz] ; Bu güne kadar yaptıklarımdan Hiç bi karşılık alamadım ama Bunaldım artık sıkıltığım yeter Düşünmekten her günüm dert keder İstemiyorum anne beni al yanına Sarmala koru eskisi gibi Tut elimi götür beni buralardan Yoruldum ben bunca olanlardan
Verse 2 ;
Malcolm X ve Uğur Mumcu aynı örgüt vurdurdu Bi gün sıra bana gelirse diye silahımı doldurdum Koştururken gördüklerin hayallerini yıkabilir Ciğer verdiğin kediler ciğersiz çıkabilir Rahatta patlar aptal sıkıntıdan insan alttan Al lan tantanayla hantal hatunuyla Tarkan Patakla paydar olma pompalıyla oyna boyna Zorda kaldığında koyna giren hatununda aynada Bu torbada hiphop ve zehir iki dumanda bitirir Ben rap yapmaya çalışan 12 yaşında bitirimdim Birikimli az buçuk ailem yani aç kalmam Para için bi b*k yapmadım zaten param var Nazım'lar Ahmet'ler asıldı Deniz'ler Siyasal dönemler 68'ler Benimse eski günlerim var geriye gelmeyen Bi çok or**pu tanıyorum parayla vermeyen