Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Çarş. 27 Ocak 2010, 14:19
harika ya
Miley Cyrus
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Ptsi 16 Şub. 2009, 16:07
ayy ben de mi böyle bi tip olsam ya xD erkekler kafayı yer xD acaip gülerim xD sağol canım
MéLÂnié
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Perş. 12 Şub. 2009, 12:53
forever_tom demiş ki:
çok komikmiş bu yaa
forever_tom
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Perş. 22 Ocak 2009, 15:30
çok komikmiş bu yaa
_Burcu_
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Paz 14 Ara. 2008, 08:41
ToM KoLiq demiş ki:
zuHahah Müqemmeldi glmeqden kopdm falla xD aYy Cidden Çıldırtmış adamı Ama AzuNun Payını AlmIŞdr AdaMDa xp SaoL JnM xD
aynen yha xDxDxD
_freyja_
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Cuma 05 Ara. 2008, 17:47
ŞiZoFReN demiş ki:
sarkmasın o da jnm ii yapmış hanımkız
hanım kız
ŞiZoFReN
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Ptsi 03 Kas. 2008, 17:49
sarkmasın o da jnm ii yapmış hanımkız
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Cuma 31 Ekim 2008, 19:01
ben böyle kızı döverim
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Cuma 31 Ekim 2008, 15:59
ahahah... kadın ii laf sokmuş ya...
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Cuma 31 Ekim 2008, 12:10
zuHahah Müqemmeldi glmeqden kopdm falla xD aYy Cidden Çıldırtmış adamı Ama AzuNun Payını AlmIŞdr AdaMDa xp SaoL JnM xD
AmY Lee & AvRiL
Konu: Geri: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Çarş. 29 Ekim 2008, 13:13
hehe saol
_freyja_
Konu: ---ÇıLDıRTaN KıZ --- Çarş. 29 Ekim 2008, 12:32
Erkek: Bana isminizi bagislar misiniz? Kadin: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Size bir içki ismarlayabilir miyim? Kadin: Aslinda içkinin parasini direkt alsam daha iyi olur. Erkek: Ben bir fotografçiyim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Kadin: Ben de estetik cerrahim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Erkek: Sanirim sizinle daha önce bir kez çikmistik ya da iki kez? Kadin: Sadece bir kez çikmis olabiliriz, çünkü ayni hatayi ikinci kez yapmam. Erkek: Nasil bu kadar güzel olabiliyorsunuz Kadin: Sanirim dogarken sizin payinizi da ben almisim. Erkek: Bu cumartesi benimle çikar misiniz? Kadin: Üzgünüm, bu cumartesi basim agriyacak. Erkek: Birçok erkegin basini döndürüyor olmalisiniz. Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadin: Nasil? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadin: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konusamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Sizden saklaniyordum. Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Hayatinizin geri kalaninda da olacagim yerde, rüyalarinizda. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüs gibiyim… Kadin: Evet, o yüzden artik oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadin: Evet, ama oturursaniz bu bosalacak. Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum. Erkek: Sizi çiplak görebilseydim çok mutlu ölürdüm herhalde. Kadin: Ben sizi çiplak görseydim gülmekten ölürdüm herhalde..