Konu: Geri: Okulla ilgili anılarımız Perş. 12 Şub. 2009, 16:32
Ben 2. Sınıftaydım derste tuvalete gittim (o yıl erkkeler tuvaleti ve kızlar tuvaletinin yerleri değişmişti)Sonra bende dalgınlık ve alışkanlıkla eski kızlar tuvaleti olan erkekler tuvaletine girmez miyim?!! bide tuvaletler yamuk bende neden acaba die düşündüm sonra tuvaletten çıkınca nöbetçi kız bana güldü önce anlamadım sonra anladığımda rezil olmustum
AmY Lee & AvRiL
Konu: Geri: Okulla ilgili anılarımız Salı 28 Ekim 2008, 11:41
ewt Okul KuRalı deSene =)
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Okulla ilgili anılarımız Ptsi 27 Ekim 2008, 22:12
hehe ... her okulda var öle bi chatlak ya xD
AmY Lee & AvRiL
Konu: Geri: Okulla ilgili anılarımız Ptsi 27 Ekim 2008, 18:45
yanımda 8 yıLLık ark.( biras delidir keNdisi) Elif die bi kız oturuyo, deRslerde manyaklık yapmaYı çhoq sewer nese Fen derSinde "Miyav" die bağırdı sNra öğrt. döndü (tam da beynin çalışmasından bahsediyodu) "Kızım sn beynini kullaNamIYo msun?" die sordu bn nası gülüyoRm anlatamam snra 5 gün sNra öğretmen Yan Sıradaydı zil çalmıştı bu Elif "Uyyy Uşağım" die bağırdı öğretmenin yüz ifadesi çhoq komikti =). 3. kez olUrsa DisipLindesin die Bağırdı ve sNıftan Çıqtı amn tnrım çoqq komikti hala gülüyoRm =) =) =)
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Okulla ilgili anılarımız Paz 26 Ekim 2008, 12:41