oDaMDaki 3 HarFLi ben ayşe arkadaşlar inanmayacaksınız ama bu hikaye satıtırı satırına gerçektirarkadaşım 20/12/2007tarihinde ders çalışmak için benim evime geldi annem pazara çıkmıştı ablamda okuldaydı ve ben arkadaşımla evde tektikArkadaşımla internette 3harfli hikayelerine bakıyordukbir hikaye gözümüze çarptı ve onu tıklayarak okumaya başladıkhikayeye iyice kendimizi kaptırdıko anda bulunduğumuz odanın dolabından garipten garipten sesler duymaya başladık ben kendime su almaya gittimne olduysa o anda olduarkadaşımdan çığlıklar yükselmeye başladıbirden arkadaşımdan ses kesildive ben hemen arkadaşımın yanına koşarak gittimarkadaşım bana bakıp duruyordu sanki sadece bana odaklanmıştı ve gülmeye başladı bende korkmaya başladım özlem neden gülüyosun dedim bana çünkü birazdan öleceksin dedi ve gülmeye devam ettio anda arkadaşım bayıldıben başka odaya kaçtımarkamı döndüğümde tam karşımdaydıhemen besmele çektimarkadaşım bana neler oluyor dedi benede ona benden uzak dur dedim sanki arkadaşım yaşananları bilmiyor gibi ben ne yaptım ki dedi ben de hemen annemi aradım anneme herşeyi anlattım anem özlemin annesini aradı fakat özlemin annesi benim kızım şu an yanımda bugün hiç bir yere çıkmadı dedi bende kuşkulanarak ARKAMA BAKTIM ve kimse yoktu PEKİ O KİMDİ!!!??????
aLINTIDIR
En son KoRn tarafından Cuma 19 Haz. 2009, 17:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi