RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RockTurk

Sadece Rock severlerin değil tüm Müzik severlerin buluşma noktası.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  Başvuru FormuBaşvuru Formu  

Mezarlıktaki Yangın

2 posters
YazarMesaj
emococuk
PisLüQ Rockçı
PisLüQ Rockçı
emococuk

Erkek
Lakap : RoCky
Kişisel İleti : hayat aslında basittir,zor gelirse bas ittir baktın olmuo ha s*kt*r

Ruh Hali : Mezarlıktaki Yangın Bolunm10
İşletim Sistemi : Mezarlıktaki Yangın 510

Mezarlıktaki Yangın Empty
MesajKonu: Geri: Mezarlıktaki Yangın   Mezarlıktaki Yangın EmptySalı 23 Haz. 2009, 16:25

yhaa bence o kesin denktir yada psikolojk
http://twilight-hayranlari.azbuz.com/index.jsp
KoRn
RockTurk takımından
RockTurk takımından
KoRn

Erkek
Lakap : ¢нєzzу
Kişisel İleti : Ť αηутнιηg ιѕ ησт ιмρσѕѕιвℓє σƒ ℓιƒє Ť
Ruh Hali : Mezarlıktaki Yangın Sinirl10
İşletim Sistemi : Mezarlıktaki Yangın 210

Mezarlıktaki Yangın Empty
MesajKonu: Mezarlıktaki Yangın   Mezarlıktaki Yangın EmptyÇarş. 03 Haz. 2009, 18:54

Şu an 17 yaşındayım ve olay bundan 3-4 sene evvel YAŞANMIŞTIRMezarlıktaki Yangın Nokta
O yaz en büyük zevkimiz arkadaşlarla gece aşağı inmek idi ve hemen
hemen indiğimiz her gece birbirimize korku hikayeleri anlatırdıkMezarlıktaki Yangın Nokta
Anlattığımız hikayeler genelde kendi hayal ürünümüz olurdu fakat
anlatırken sanki yaşamış gibi anlatırdık ve kendi uydurduğumuz hikayeye
o ortamın verdiği gerilimle kendimiz de inanır ve korkardıkMezarlıktaki Yangın Nokta İçimizde en çok hikaye anlatan Nedim diye bir arkadaşımız idiMezarlıktaki Yangın Nokta Nedim yaşça bizden büyüktü ve bizi korkutmayı iyi başarıyordu açıkçasıMezarlıktaki Yangın Nokta Yine böyle bir gecede Nedim bize çok ilginç bir hikaye anlattıMezarlıktaki Yangın Nokta Hikayeye göre bazı insanlar sebepsiz yere içlerinden gelen bir ateşle küle dönüşecek kadar yanıyorlarmışMezarlıktaki Yangın Nokta Bu yanma o kadar çabuk gerçekleşiyomuşki, kendisini kurtarmaya zamanı olmuyormuş kurbanınMezarlıktaki Yangın Nokta Ayrıca bu olay kurban yalnızken gerçekleşiyormuş, yani görgü tanığı olmuyormuş hiçbir zamanMezarlıktaki Yangın Nokta Bu anlattığı hikaye ilginç olduğu kadar inandırıcı gelmemişti çoğumuzaMezarlıktaki Yangın Nokta Fakat Nedim evinden getirdiği ansiklopedi de yazılanları bize gösterince tüylerimiz diken diken olmuştu hepimizinMezarlıktaki Yangın Nokta Bu olaylar gerçek yaşanmış olaylar olarak anlatılıyordu ansiklopedide kanıtları ileMezarlıktaki Yangın Nokta O gece eve koşar adımlarla çıktım ve bütün gece gözlerime uyku girmediMezarlıktaki Yangın Nokta Ertesi gün ise belki hepimiz için hayatımızın en korkunç günü olmuştuMezarlıktaki Yangın Nokta
Gelen habere göre Nedim bir sokak arasında ölü bulunmuştu ve işin
ilginç yanı Nedim'in gömüldüğü mezarlıkta 1 hafta sonra yangın çıkmıştı
ve bütün mezarlar yok olmuşturMezarlıktaki Yangın Noktaİnanmayan arkadaşlar eski gazeteleri karıştırabilirlerMezarlıktaki Yangın Nokta Tarih: 3 Eylül 1997, Mersin mezarlığı orman tarafında onlarca mezar yanmıştırMezarlıktaki Yangın Nokta

Alıntıdır !

Mezarlıktaki Yangın
1 sayfadaki 1 sayfası