Konu: Kapı yazıları okuyun süperr =) Paz 31 Mayıs 2009, 12:28
odamda dört işlem geçerlidir + odam toplanamaz - odamdan hiç bir eşya çıkartılamaz / uykum bölünemez * kurallara uymayanların kapı yüzüne çarpılır
1- 25 yasindan büyükler bu odaya giremez , girerse de çikamaz,çiksa da iflah olmaz.
2- Odam daginik görünürse de aslinda çook düzenlidir. Örnegin,savrulup atilmis sanilan bir kazak aslinda bir iç çamasirimi kapatmak için uygun biçimde yerlestirilmistir.
3- Asla kapimi vurmadan girmeyin. Aksi taktirde ben sizi vurabilirim. Kapiyi tikladiktan sonra içeri girmenize izin verirsem istediginizi mors alfabesiyle kodlayip giriniz.
4- Odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz. Azda olsa ders çalisma ihtimalim olabilir.
5- Harçliklarim her ayin ilk bes günü içinde nakit ödenmelidir. Vadeli çek , senet ve avans öpücügü kabul edilmez.
6- Harçliklarima yapilacak zamlarin Mc.Donald fiyat artislari göz önünde bulundurularak ayarlanmasi tarafimdan öngörülmüstür.
7- Odamda geleneksel ve göreneksel muaseret kurallari geçer ve... ufak ufak gider.
8- Odamdan yükselen ses ve gürültü degil ,müziktir. Müzik elestirmeni de olsaniz zevkime engel ve çengel teskil etmeniz tavsiye edilmez.
9- Eve geç kalmam yasaklanmistir. Ancak, bu odaya istedigim saatte girer çikarim. Eger eve üçüncü kattaki odamin penceresinden girmemi istemiyorsaniz saat kisitlamasi koymayin, kalbimi ve bacagimi kirmayin.
10- Bu odanin hudutlari içinde i sahsimla ilgili sorulara "sanan ne!", sizinle ilgili sorulara da "Bana ne!" yanitlarini vermek hak ve yetkisi yalniz ve yalniz bana aittir.