qiqi
| |
JeLyy--BOnn
| Konu: Geri: Oldu mu hiç? =( Paz 05 Tem. 2009, 18:07 | |
| bunu netten mi buldun.. yoksa kendin mi yazdın? eğer kendin yazdıysan müthiş olmuş... | |
|
qiqi
| Konu: Oldu mu hiç? =( C.tesi 30 Mayıs 2009, 16:56 | |
| OLDU MU HİÇ ???Unutmak isteyipte unutamadığınız oldu mu hiÇ ? ? ?Ya düşünmek istemeyipte düşündüğünüz..? Peki ya birşeylerin olmasını istemeyipte olduğu, Oldumu hiç sizin dünyanızda...? Sahi sizin dünyanız nasıl bir yer...? Sizin dünyanızda benimki gibi Acımasızca mı eser rüzgarlar, Her sevdanızda karşınıza dikilir mi "sevme" diye "aşık olma" diye, Hep canınız mı acır bu sözleri işitince benim ki gibi, Her kürek çekişinizde rüzgara karşı
Sizinde benim gibi gözleriniz mi yaşarır,
Sizde benim gibi ağlar mısınız sonra, Yüreğinizin kumsalında elinizdeki deniz kabuğuyla Sizede der mi " ne olur ağlama" diye rüzgarlar, yoksa siz, Sizde mi benim gibi okyanuslara ağlayanlardansınız, Sahi sizin dünyanızda da hep rüzgarlar mı eser...? Sizin dünyanızda benim ki gibi Karabulutlarlamı kaplı gökyüzü, Sizin dünyanızda da hep mevsimler kışamı çalar,
Hep yağmur mu yağar benim ki gibi,
Bardaktan boşalırcasına yağan bu yağmurlar,
Sizde bu yağmurlara şemsiye açanlardan mısınız yoksa,
Yoksa benim gibi her aşkınızda sırıl sıklam ıslananlardan mı, Sahi sizin dünyanızdada hep yağmurmu yağar...? Sizin dünyanızda benimki gibi Uçurumlarla mı kaplı bütün yolların sonu, Her yürüyüşünüzde benim gibi uçurumlarla mı karşılaşırsınız, Hep dağlar kadar fark mı vardır aranızda,
O hiç size göre değil midir,
Yoksa sizde mi benim gibi imkansız aşkların kıyısında
Tutunmak için bir dal arayanlardansınız,
Ucu bucağı belli olmayan bu aşk uçurumlarına
İtilerek mi düşersiniz...Yoksa benim gibi bilerek mi atlarsınız,
Sahi sizin dünyanızdada hep uçurumlar mı vardır...?
Sizin dünyanızda benimki gibi
Sahte aşklarla mı parlar gökyüzünde,
Hep yıldız diye onlarımı seyredersiniz,
Hiçmi güneş doğmaz
Hiçmi yok olmaz bu sahte yıldızlar güneşin ışığıyla
Yoksa siz,
Sizde mi benim gibi sahte yıldızları güneşe tercih edip
Gerçek aşkı bulamamanın acısını yaşarsınız yıllarca,
Sonra her yıldız kayışında gerçek aşkımı dilersiniz benim gibi,
Siz güneşimi seversiniz
Yoksa yıldızlarımı, Sahi sizin dünyanızda da hep sahte yıldızlar mı vardır gökyüzünde...?
Sizin dünyanızda benim ki gibi
Aşk savaşları yapılır mı yıllarca,
Hep savaşır mısınız amansızca, acımasızca Yoksa sizde benim gibi doğuştan yenilenlerden misiniz,
Her aşkınıza teslimmi olursunuz kolayca,
Kalbinizdeki hiçbir hücre
Üzerinde "aşka hayır" yazılı bir pankartla hiçmi gösteri yapmaz, Hiç mi olay çıkmazlar bir yaz sıcağında, Hiçmi yaralanan olmaz sizden başka, Yoksa sizde benim gibi asla aşık olmam deyip
Hep aşık olanlardan mısınız,
Kimin başlattığını asla bilmediğiniz bu aşk savaşlarında siz
Aşka evet diyenlerden misiniz umarım bğenirsiniz yorumlarınızı bekliorumm | |
|