Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: Şiir Yarışması Oylama Ptsi 15 Haz. 2009, 10:09
bu ne yaa hakkaten, bn de girmesem kimse bakmıcak heralde oylama çoktan bitmişş. 2 oyla "Rock_My_Life" arkadaşımız kazanmış xD ( şaka gibi.. hem yarışma başlatın diosunuz, bırak katılmayı oy veren yook
Rock_My_Life arkadaşmız da kabul ederse yarışmalar bölümüne mod. yapıyoruz (yarışmalarla ilgilenicek birine bayaa ihtiyacımız var..), RoCk AnGeL arkadaşımızı da bi aylığına özel üye olarak kadroya katıyoruz. hayırlı olsn !!!
bu arada 1.ye 20, 2.yi de 10 rep puanını unutmuyoruz
RoCk AnGeL
Konu: Geri: Şiir Yarışması Oylama Paz 31 Mayıs 2009, 13:47
ilk oyu ben verDim ama kendime değil kendime verirse haksızlık olur bakalım ne zamna oylama sonlanıcak da kim bu bölüme bakıyoki...
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Şiir Yarışması Oylama C.tesi 30 Mayıs 2009, 09:30
Arkadaşlar, şiir yarışmasını açalı uzun zmn oldu. Ne yazıkki yine fazla katılım olmadı. Ödül ilk 2 ye olduğu ve zten 2 arkadaş katıldığı için şimdiden kutluyoruz. Ama bakalım 1. ve 2.lik sıralamaları nası olucak? hadi oylamaya...