Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Rock Müzik Deyince ? Cuma 29 Ağus. 2008, 10:16
Rock Müzik deyince aklınıza neler geliyor ??? Yani "rock" ın size göre anlamı ?
bnce: Rock; Söylenemeyen bazı gerçeklerin, melodi olarak dışa vurumu. İnsanın hayatı ifade etme biçimi...
-ßillqoliq-
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? C.tesi 25 Ekim 2008, 20:00
Rock denince benim aklima özgürlük geLiyor özgür bir yasam ciLgin asi bir yasam Rock zaten benm hayatmin anLami
BiLLozoF
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Perş. 30 Ekim 2008, 16:18
Rock : bana en başta ingilizce anlamını hatırlatıyor ; sert - kaya . Bu yüzden ben daha çok Rock müzik değilde " SERT MELODİLİ MÜZİK " diye benimsemişimdir Rock'ı çok karmaşık gibi oldu sanki
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Perş. 13 Kas. 2008, 11:19
rock diince aklıma ilk olarak çılgın gençlik gelio bence rock çılgınlık ve aynı zamanda doru seçim =) asilik gelio xD ve billgolige kaytılıorm bence rock kısaca tanımlarsam özgürlük (=
seda_bill
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Salı 23 Ara. 2008, 12:42
bana rock hayatı ve yaşamı ifade ediyo.bir yandan siyahı bu yüzdende özgürlüğü.
süPer ea Fan
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Cuma 02 Ocak 2009, 13:49
rocK dennJhee ßny*m aqLuma emRe aYdn*m qeLioo benJhe Rock'ı en iİi o danıDıo ama dqqaD edeim TÜRK ROCKda... waLLa ßirDhee ÇıLqınLıq qeLior =D waLLa ßnde üniw. qeÇiİim ÇıLqınLq üSdüne çıLqnLıq YßJhmm...=D ea KonsHeRLeRine qidiJhmm... Onun iÇn heRşei yaßarumm...Çhoq seßioRh*mm aŞqmuu !! Rock dennJhe qıShaJa emRe*m feee çuLqnLuq qeLiorr =D
birtanem_bill
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Ptsi 12 Ocak 2009, 16:01
[b][i]çılgın insanlar falan geliyo ama en önemlisi bill im geliyooo
ZzZena*
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Salı 20 Ocak 2009, 19:58
bnce bi şekil isyan/sert vokallerle falan kendini ifade etme xD çok genel oldu bu.. yani düşündüğün , bi şekilde dışa vurmak istediğin duygularını sert müzikle anlatma biçimi. bu daha anlamlı oldu sanırım xD
MéLÂnié
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? C.tesi 14 Şub. 2009, 20:32
ZzZena* demiş ki:
bnce bi şekil isyan/sert vokallerle falan kendini ifade etme xD çok genel oldu bu.. yani düşündüğün , bi şekilde dışa vurmak istediğin duygularını sert müzikle anlatma biçimi. bu daha anlamlı oldu sanırım xD
Katılıyorum xD Rock deyince aklıma Tokio Hotel ve Evanescence qeliyor <3
Miley Cyrus
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Ptsi 16 Şub. 2009, 15:39
Rock müzik deyince aklıma çılgınlık,eğlence,gitar,ve sevdiğim şarkıcılar geliyor
wolt
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Perş. 19 Şub. 2009, 21:15
Miley Cyrus demiş ki:
Rock müzik deyince aklıma çılgınlık,eğlence,gitar,ve sevdiğim şarkıcılar geliyor
Miley Cyrus
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Cuma 20 Şub. 2009, 18:25
noLdu nie kie
RocKeR_GirL**
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Ptsi 09 Mart 2009, 14:10
Miley cyRus Jb ve aaVriL geLioo xD soRada LinKin paRqq
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Cuma 24 Nis. 2009, 07:54
tokio hotel gitar fln gelio
BiLLcHoLicK
Konu: Geri: Rock Müzik Deyince ? Perş. 25 Haz. 2009, 01:40
ßnm akLıma RocK ddeyiNce siYah Kafa dağıtMak TokiO hoTeL geLio xD