RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Sadece 30 saniyeni harcayarak aramıza katılmak için 'Kaydol'a tıkla.

RT Yönetimi ~
RockTurk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RockTurk

Sadece Rock severlerin değil tüm Müzik severlerin buluşma noktası.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  Başvuru FormuBaşvuru Formu  

Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =(

2 posters
YazarMesaj
qiqi
Moderatör
Moderatör
qiqi

Kadın
Lakap : qiqi
Kişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..
Ruh Hali : Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( Olgun10
İşletim Sistemi : Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( 210

Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( Empty
MesajKonu: Geri: Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =(   Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( EmptyÇarş. 27 Mayıs 2009, 16:35

beğenmene sevindim KoRn çok dokunaklı yah =( unutulmuyor keşke unutulsa =(
KoRn
RockTurk takımından
RockTurk takımından
KoRn

Erkek
Lakap : ¢нєzzу
Kişisel İleti : Ť αηутнιηg ιѕ ησт ιмρσѕѕιвℓє σƒ ℓιƒє Ť
Ruh Hali : Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( Sinirl10

MesajKonu: Geri: Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =(   Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( EmptyÇarş. 27 Mayıs 2009, 16:33

DEĞMEYECEK BİRİ için..gurur yere serilir mi? üzgünn

güzeldi teşekkürler
qiqi
Moderatör
Moderatör
qiqi

Kadın
Lakap : qiqi
Kişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..
Ruh Hali : Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( Olgun10

MesajKonu: Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =(   Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =( EmptyÇarş. 27 Mayıs 2009, 14:49

> Çok istersin onu birgün birgün yanında, Kalmaz kalmayacak unuttu seni !

Yüzünden düşsede, birgün gelip yüzüne, Gülmez gülmeyecek unuttu seni !

TErk Edeni TErk eTmek ßüük ZevKTir AMa seVeni TErk ETmeq En büüK KAhpeLİktir!! ühü :X ühü

Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. Sensiz yaşatacağına öLdür ßeni, daha iyi. ühü ühü heart2 kızgın

Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı.

Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!

yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin...

Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir
VedaLar koysada bazen qitmek qerekir..
MeseLe BekLemektir..
MeseLe ÖzLemektir.. BeLki ben yanıLdım Sonum Depresiftir ..!

HIÇBIR ÖNYARGIM YOK. BÜTÜN INSANLARDAN NEFRET EDIYORUM, O KADAR...

Otopsisi yapıLdı bu aşkın !! aŞk Bitmiş .. Konu Kapansın !!

Gözümden Akan YaşLar Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..! dramatik bravo

Şişthhh güçlü bir adamsın sen... Eğilme düşlerime...

DEĞMEYECEK BİRİ için..gurur yere serilir mi? ühü kızgın

Geçici HaYAtımdaN KaLıcı KiM BiLemediM....

Kalbimin Yarısını,Gülüşümü,Güneşimi Alıp götürdü Şimdi Geriye Kalan Yarım Bir Kalp Ağlayan İki Göz Ve KaranLıkLar ..!

Yaşıyor Ama Uzaktaysam Senden Bilki Seni Hiç Unutmadım ! Ölüm Değilse Bizi Ayıran Yazık Olmuş Hata Yapmışız ..

Şimdi öyle garip bir haldeyimki.. Kimse çözemiyor bu halimi. Susuyorum, çatışma oluyor. Oysa sdece susarak özlüyorum seni..

Zor.. geçmişi unutmak çok zor..beLLi bir şey oLmayacağı ne sen boşuna soru sor..ne de kalbini yor

BirbiriNe sırTını dnmüş iki yürek.. sen ve ben ühü heart2

nefretmiymiş içini karartan kıskançlıkmıymıs gözünü karartan..Bana karşı kininmiymiş ansızın seni benden alan..

Artık senin gibi şerefsizlere karnım TOK..Oyuna devam romeo..ama artık JuLiet yok! ühü ühü yaaa yaaa

Değişken bir dünyada, ben sabit kalıyorum. Herkes başka başka severken, ben yine seni seviyorum...

RoL değişimi yaptık sanırım..TerkeDen ben peşimden koşan sen..

Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL .!

Zifirî karanlık içinde, fikrim, aydınlık,Yaşantım, en hoş aydınlık içinde, karanlık!

An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış...
ühü ühü heart2 dramatik

biz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru çoğu kez.. Göz mü değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes.. ühü heart2

Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öLe sewmiştm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmişsin, Geç Fark ettim...

Aşkmı Dedin Bana Saçmaladın Seni Seviyorum Diyene İnanma Yol Ver Beni En Son Bırakıpta Gidende Beni Herşeyden Çok SEverdi Boşver ühü heart2 ühü üzgünn

Hayat Yollardan Çizilmiş Olsa bile bu Yollardan Birini Seçeceksin ! Seçdiğin Yolda öLüm oLsa biLe seLam Verip Geçeceksin !

Aşkıma Bir Ceza Ver kaLbim Seni Sevmesin Senin Yalan Aşkına Allah Muhtac Etmesin ..! ühü

YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim ..Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle Taş değilim sandığın kdr.. heart2 ühü kızgın

Ne yalan sözler nede boş sevdaların kızıyız seviorum dediğimde tapmayı gülerken ağlamayı can yakanların canını almayı öğretti hayat..

Biz aşkı iki öpücük sananlardan değiliz sevdiğimiz için dünyaları yakanlardanız köşkten konaktan değil isyankar sokaklardan geldik tek elde 2 gül tutmayız sevdiğimize ihanet gibi bir ŞEREFSİZLİKLE sırtından vurmayız !

Biz Biz Olduqumuz Için SeviLdik ßizi SatanLarı KaLbimizden Bir Bir SiLdik . Geride 3-5 Kişi kaLdık ama içimiz rahat MutLuyuz ! Çünkü Bu yaşımıza kadar Hiç Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık.!

Biri Gider Biri Gelir Hayat Hep böyLedir Vedalar Koysada Bazen Gitmek Gerekir MeseLe Beklemek,özLemektir ..Belki Ben yanıLdım Sonum DepresiFtiR !

Unutamıyanlara MsN NiCkleRi =(
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» emo nickleri
» emo msn nickleri