En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x)
+4 anqeL_biLL
Admin_jdA
Ecce x3 Ea
qiqi
8 posters
Yazar Mesaj qiqi Moderatör
Mesaj Sayısı : 1449Yaş : 31Nerden : İstanbuLifeLakap : qiqiKişisel İleti : Irkçılığa hayır (:..Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/05/09 Konu: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Paz 24 Mayıs 2009, 11:56 evet arkadaşlar en sevdiğiniz rock şarkılarının sözleri neler mesela benimki; duman yanıbaşımdan; Yaşamadım ben bu günü Yaşamadım inadımdan Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan her yanımdan Ellerin uzanmasın Uzak dursun dedim Sakın dokunmasın Hayal ettiklerin Bana yakışmasın İnancım yok benim
Ecce x3 Ea Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 481Yaş : 30Nerden : Emre'min Yanından Lakap : palyanCo Emo Kişisel İleti : Alexander RybaK HastaSyyy..! xD
KatY PeRRy ÇatLağııı..
Emre Aydın AşIğııı...!
~~
Eccecik geri döndüüü xD
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Ptsi 15 Haz. 2009, 16:51 Seni Kendime Sakladım oooo seni kendime sakladım
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Ptsi 15 Haz. 2009, 17:23 bnm de çok var ama dumandan başlamışsınız, bn de dumandan söliim bari: öyle yürekten seviyorsan, aklı başından atacaksın kimi yanında arıyorsan, önce içinde bulacaksın...
anqeL_biLL Usta Üye
Mesaj Sayısı : 81Yaş : 29Nerden : napçan..??gelcenmixDLakap : ebi,catlak,kuzu,satanist vb.xDxDKişisel İleti : KaLßim mutLuLuqDan uçuoo..aRtık Seni s*qLEmioo.D
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 27/06/09 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Paz 28 Haz. 2009, 11:48 tokio hotel-rette mich Komm und rette mich ich verbrenne innerlich Komm und rette mich ich schaffs nich ohne dich Komm und rette mich,rette mich,rette mich
RoCk€r_q!RL Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 42Yaş : 32Nerden : İzMiR Lakap : RoCkéréLLaKişisel İleti : ßeni YormayIn -> çOk ü$engeCim.
ßana ßi$ey sOrmayIn -> ßiLmiOrum!
Ciddi oLmayIn -> ßen güLüyorum.
iÇeLim Demeyin -> DayanamIyorum!.
Dalga geÇeLim. -> ßayıLıyorum !.
ßana a$Ik oLma! -> ßen
seNinLe ayRı ooLamIOrum !
>>kim ne derse Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 09/09/09 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Perş. 10 Eyl. 2009, 11:47 sana nerden rastladım oldum derbederxD
FadeToBlack. Özel Üye
Mesaj Sayısı : 218Yaş : 33Nerden : James Hetfield'in evinden ... :D Karısını öldürüyorumda :pLakap : Kadıköy Bebesi =)Kişisel İleti : Death is my Destiny ...Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/11/09 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Salı 10 Kas. 2009, 15:17 Metallica - The unforgiven So i dub thee unforgiven Bu yüzden size affedilmeyen ismini takıyorum
ŞiZoFReN Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 222Yaş : 33Nerden : Beşiktaş - KadıköyKişisel İleti : This May Hurt Just a Little ...
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/08/08 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Cuma 18 Ara. 2009, 19:59 Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal ...
Yağmurlar Moderatör
Mesaj Sayısı : 90Yaş : 28Nerden : ♥Lakap : love is dead.Kişisel İleti : No memories of you.I close my eyes.It's killing meRuh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 25/04/10 Konu: Geri: En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x) Paz 25 Nis. 2010, 11:40 Duman;bal aşkım sen benim canımsın kanıma karışmış kanın söyle kimlerden kaçarsın boşuna durmadan ağlarsın yavrum sen benim balımsın tadına alışmış canım aaah güzel kuşum gir kanıma ben zaten sarhoşum nerdesin sevgilim söyle nerdesin bal artık benlesin bal söyle nerdesin bal artık benlesin bal artık sen benim canımsın canlı kalan tek yanımsın bunu bir konserinde söylediği sıralarda;sözleri yazdığı sevgilisi intihar etmiş.Kaan o gün bu gündür bu şarkıyı hiçbir konserinde söylememiş.Ama bir konserinde göğe bakıp,söylediği hakkında bir rivayet var.
En Sevdiğiniz Şarıkı Sözü x)