polis123 Site Polisi
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 29 Nerden : karakoldan :D Lakap : bende bu bulunmuyor Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/01/09
| Konu: Ukrayna'nın Hadise'si Paz 03 Mayıs 2009, 10:05 | |
| Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ukrayna’yı temsil edecek Svetlana Loboda, konser için geldiği Antalya’nın Kemer İlçesi’nde rakibi Hadise’yi güzel bulduğunu söylerken, “Hadise güzel bir kadın ama ben hem güzel, hem de daha ateşliyim. Onunla her zaman bu konuda yarışa varım. Türk erkeklerinin yapacakları bir tercihte beni seçeceklerine eminim” dedi. Hadise Moskova'da2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ukrayna’yı temsil edecek Svetlana Loboda, Kemer Resort Otel’de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özellikle Ukrayna basınının büyük ilgi gösterdiği toplantıda çok sevdiği Türkiye’de olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Loboda, Türk erkeklerini yakışıklı bulduğunu söyledi. Loboda, tatil için hemen her yaz Antalya’ya geldiğini, Türkiye’yi çok sevdiğini anlattı. Loboda, “Şu anda ilk 3’ün içerisine kesinlikle gireceğim söyleniyor. Ancak, ben birinci olacağıma eminim” dedi. | |
|