Oquzhan Koc - aL ahını
Yazar Mesaj diLaræe Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 209Yaş : 31Nerden : isdemee mi qeLicen xP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/03/09 Konu: Oquzhan Koc - aL ahını Cuma 17 Nis. 2009, 14:28 Canımı aL... Seni alma benden Beni de çaL... vazqeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma AL ahını... Vazqeçtim Senden. AL canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha... GüLer miydin ? Bakar mıydın ? GözLerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın? Gider miydin ? KaLır mıydın? Sever miydin ? Kaçar mıydın? Senden vazqeçmesem de Hep susar mıydın ..? Bir buse yetmez derken ben senden oLdum AL ahını yeter.. Yeter,kederLere boquLdum Bin derde kurban oLdum ben biLmesen de... Geçsede... Ah etmem... Edemem... ALdım ahımı...
En son diLaræe tarafından Paz 05 Tem. 2009, 10:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : başlıklarda turqche kullanmayınn)
_-_th4ewer_-_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1329Yaş : 29Nerden : tomun gözlerinin derinliklerinden....!!!Lakap : tokiocu-rockerKişisel İleti : "scream" Le haykırdık "ready set go"yLa ayakLandık "monsoon " yağmurLarıyLa isLandık "spring nicht"Le ağLadık... öLümüNe TH <3 !! Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/04/09 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 10:57 sorması ayıp.. oushan koç kim ? oğuzhan koç olmasın xD
diLaræe Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 209Yaş : 31Nerden : isdemee mi qeLicen xP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/03/09 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 12:06 _-_th4ewer_-_ demiş ki: sorması ayıp.. oushan koç kim ? oğuzhan koç olmasın xD anLaşıLıo bnce qayet xP xD
ŞiZoFReN Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 222Yaş : 33Nerden : Beşiktaş - KadıköyKişisel İleti : This May Hurt Just a Little ...
Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 13/08/08 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 12:21 diLaræe demiş ki: _-_th4ewer_-_ demiş ki: sorması ayıp.. oushan koç kim ? oğuzhan koç olmasın xD anLaşıLıo bnce qayet xP xD yok canım biz forumda Türkçe kullanıyoruz ya hani o yüzden Türkçe'de de "oushan" diye bir isim yok "Oğuzhan" olacak
_-_th4ewer_-_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1329Yaş : 29Nerden : tomun gözlerinin derinliklerinden....!!!Lakap : tokiocu-rockerKişisel İleti : "scream" Le haykırdık "ready set go"yLa ayakLandık "monsoon " yağmurLarıyLa isLandık "spring nicht"Le ağLadık... öLümüNe TH <3 !! Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/04/09 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 12:22 diLaræe demiş ki: _-_th4ewer_-_ demiş ki: sorması ayıp.. oushan koç kim ? oğuzhan koç olmasın xD anLaşıLıo bnce qayet xP xD yok canım biz forumda Türkçe kullanıyoruz ya hani o yüzden Türkçe'de de "oushan" diye bir isim yok "Oğuzhan" olacak canım aldın sn cevabını aynen katılıorm.....
diLaræe Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 209Yaş : 31Nerden : isdemee mi qeLicen xP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/03/09 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 12:54
_-_th4ewer_-_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1329Yaş : 29Nerden : tomun gözlerinin derinliklerinden....!!!Lakap : tokiocu-rockerKişisel İleti : "scream" Le haykırdık "ready set go"yLa ayakLandık "monsoon " yağmurLarıyLa isLandık "spring nicht"Le ağLadık... öLümüNe TH <3 !! Ruh Hali : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 07/04/09 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 12:58 diLaræe demiş ki: ii tmm . bundan sonra dikkat edersen iyi olur cnm...
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126Yaş : 30Nerden : BuRsAKişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu (((Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08 Konu: Geri: Oquzhan Koc - aL ahını Çarş. 22 Nis. 2009, 14:43 Oğuzhan süper yetenek yaa, "Giden Günlerim Oldu" şarkısında da Gülben Ergen'le düet yapmış, olmaz böle bişeyy
mutlaka dinleyin..
diLaræe Amatör Rockçı
Mesaj Sayısı : 209Yaş : 31Nerden : isdemee mi qeLicen xP Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/03/09 Oquzhan Koc - aL ahını