Konu: Geri: kabus 1 nisan Salı 30 Haz. 2009, 16:42
bizim ki çok basitti ya...o zaman daha 5.sınıftık....düşman oLduğumz sınıf 5/B^Le anLaşma yapmıştık..onLaR bizim sınıfa biz onLaRınkine geçtik...soRa bide bunun sınıfa geRi dönmesi vaRdı off....xD
emococuk
Konu: Geri: kabus 1 nisan Cuma 26 Haz. 2009, 11:55
biz makyaz getirdik ben arkadasım sürdük yara ( seklinde tabii ) sınıftan 1i hocayı caardı kavga var die o geldiinde 2mizde aglıomus gibi yaptık .aaa dedi anda sınıftakiler 1 nisaaaaaan die baırdılar
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: kabus 1 nisan Ptsi 11 Mayıs 2009, 14:06
xD xD biz öle kolay kurtulmadık......
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: kabus 1 nisan Ptsi 11 Mayıs 2009, 13:39
valla bizimki cok basit...
büyük bi koku bombası attık ve 2 dersten yırttık xD bizim katta kimse yoktu cünkü
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: kabus 1 nisan Paz 10 Mayıs 2009, 06:16
Konu: Geri: kabus 1 nisan Paz 10 Mayıs 2009, 04:26
arkadaşlar bir kerede biz naapmıştık görseniz gülmekten altınıza işersiniz biz 1 nisan diye arkadaşlar para toplayıp şöle 5 poşet kaşındırıcı tozlardan aldık 5 arkadaştık herkes aldı cebine koydu ve derse girdik hoca anlatıyo fln bizim hocanın arkasındada çöp poşeti var ilk ben gittim çöp atmaya çöpü atarmış gibi yapıp 1 poşeti hocanın gömlekten içeri haşırt diye döktüm XD sonra hoca aldı beni idareye götürdü disiplin aldım ve işin ilginç yanı şu ben yaptıktan sonra disipline gittim ya bizim diğer 4 kişi bunu duymuş ve hocanın yanına bile gitmemiş. geri kalanınıda kızlara dökmüşler XD
Kr0niK_R0ckEr
Konu: Geri: kabus 1 nisan C.tesi 09 Mayıs 2009, 18:53
iii olmus
Miley Cyrus
Konu: Geri: kabus 1 nisan Çarş. 06 Mayıs 2009, 12:55
oh ii ybmısınz ha intikammm!!!xDkdnın burnunuzdn gtirmesi kötü ama yni bnce abartmıs xD
diLaræe
Konu: Geri: kabus 1 nisan Cuma 17 Nis. 2009, 16:41
_-_th4ewer_-_ demiş ki:
Admin demiş ki:
kadının tepkisi bayaa sert olmuş ama ha , sınıf listesini yırtarken fln. gözümde canlandırıyorum da korkunç bişeyy.. bzm bi hoca da çantasını fırlatmıştı yaa allahtan kndinizi affettirmişiniz.
yhaa baya burnumusdan getirdi bide çelenk yaptırdık zuahhahahahahah
ayy şakaı yabdıınıza pişman ettirmiş karı xD çeLenk fLn ıyy xD ama oLsn yine de deer ooh
_-_th4ewer_-_
Konu: Geri: kabus 1 nisan Perş. 16 Nis. 2009, 10:34
Admin demiş ki:
kadının tepkisi bayaa sert olmuş ama ha , sınıf listesini yırtarken fln. gözümde canlandırıyorum da korkunç bişeyy.. bzm bi hoca da çantasını fırlatmıştı yaa allahtan kndinizi affettirmişiniz.
yhaa baya burnumusdan getirdi bide çelenk yaptırdık zuahhahahahahah
Admin_jdA Administrator
Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: Geri: kabus 1 nisan Çarş. 15 Nis. 2009, 19:58
_-_th4ewer_-_
Konu: kabus 1 nisan Çarş. 15 Nis. 2009, 11:01
1 nisan işte öğretmenlere şaka yapıoduk... fenci bizi hep sinir ederdi.... ona ağır bişi yapmak gerekiodu ;)düşündük karar verdik sonra derse girdik hocanın yanında stajerlerde vardı... bir tanesi bir sunum hazırlamış onu izleyecektik hoca gitti başlattı... 1.sayfada ışık dorusal yayılır yasıodu.... hepimiz başladık neden doğrusal ışık neden yayılır herkesin eller havada söz istio bir yandanda soruların hepsini cevaplıyo hoca....bilmemizdende deil gıcıklık olsun die tam 20 dakika kadar 1.sayfayı tartıştık...stajerlerde var hoca piskopata bağladı bis kopuyos fln nese kadın devam etti herşeye bi soru buluos... kadın en sonunda delirdi ayağa kalktı sınıf listesini fln yırttı....allahtan her zamanki gibi en arkadaydım bna bişi olmadı...xD kadın bağardı çağardı bis hala onu tınlamıos tabii artık stajerlerde gülüodu kadın zılamaya başladı sonra kızardı sinirden gözünden yaş geliodu... gerisi malum sınıfça idareyeeee.....allahtan disiplin almadık 22 kişi ya sınıf çok olduğumuzdan disiplin vermediler.... 2 haftadır hoca burnumuzdan getirio haaa kabusumus oldu herşeye karışıo gelio saçıma bisi dio giderken eteme bakıo eteğime kurukafa çizmiştim bu ney dio burnumuzdan getirdi artık sınıfça aramısda para toplayıp çelenk yaptırdık kadına üstünede 1 nisan sevilenlere ve sevenlere yapılır fln yasdırdık zorlada olsa affetti....ne 1 nisandıı beeee..........