Konu: tom ve bill kaulitz ropörtajı Ptsi 13 Nis. 2009, 11:22
Rock On Dergisi Bill ve tomla Özel Röportaj Yaptı
Rock On:Siz Yakın Bi Zamanda Cannes'te Kaldınız.Biraz Anlatır mısınız?
Bill kaulitz:Gercekten cok güzeldi. görkemli bir otelde kaldık.otele gelir gelmez direk deniz manzarasına baktık.Bana inan, bu birşey' gerçekten kuzey Almanya'dan çıkıyor bu yöntem(düzenleyemedm valla benm ingilizcemde bu kadar =) )
Tom Kaulitz:Fransa'da da Cok Hayranımız Olduğunu Gördük.Havaalanından İndiğimizde Saatler boyunca bizi beklemekte olan insanlar haykırıyordu.
Bill Kaulitz:Beni Tek kızdıran şey, benim Fransayı diğerlerini bırakmak zorunda olduğumdu, ve önemli bir olay için Almanya'ya dönmemdi
Rock On:Übers ende der welt klibinide izledk bu arada sen ne demek istersin klip hakkında sence nasıl oldu klip
Bill kaulitz:Cok Güzel Oldu , çünkü 28 saat boyunca duraklamadan çalıştık ve hakkını verdik
Tom kaulitz:aslında 60 saatde ekstra çalıştık çünkü dünyayı kurtarmak isteyen bir adam cok yakınında sürüyle gelen kafaları kazıtılmıs ve asker kıyafeti giydiirlmiş adamlar falan derken uzadı klip.
Bill Kaulitz:Biz, o insanların, bizim şarkımız boyunca kendilerini özgür bıraktığı izlenimi vermeyi istedik, çünkü o, yolun temasıdır Bazen kendini özgür bırakmak zorundasın, ve kendi rüyalarını yaşamalısın,biz başlangıcından beri böyle olduunu düşünüyoruz