Mesaj Sayısı : 1126 Yaş : 30 Nerden : BuRsA Kişisel İleti : ))) EnKapsamlı RockForumu ((( Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 26/07/08
Konu: ROCK'N COKE Paz 12 Nis. 2009, 09:06
ROCK'N COKE 2009 Linkin Park, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Jane's Addiction, Juliette Lewis ve Santigold
Hezarfen Havaalanı Bahşayış Köyü - Çatalca İstanbul Türkiye
rock’n coke heyecanı için hazır olun! türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği rock’n coke 17,18 ve 19 temmuz’da yeni mekanı istanbul park’ta kuracağı müzik kasabasında linkin park, nine inch nails ve the prodigy gibi büyük isimleri ağırlayacak.
festivalin avantajlı biletleri ise 13 nisan’da satışa çıkıyor! linkin park en sonunda rock’n coke için geliyor! coca-cola tarafından pozitif organizasyonu ile bu yıl altıncısı düzenlenecek olan rock’n coke, uzun yıllardır merakla beklenen ve en çok izlenmek istenen gruplar arasında her zaman üst sıralarda yer alan linkin park’ı ülkemizde ilk defa onbinlerce hayranı ile buluşturmaya hazırlanıyor. 50 milyonluk albüm satış başarısını iki grammy ödülü ile pekiştiren linkin park’ın yanısıra yine grammy ödüllü, müzik dünyasının en etkileyici isimlerinden biri olarak time dergisine kapak olmuş trent reznor’un liderliğindeki nine inch nails de festivalin diğer önemli konuğu olarak parlıyor...
perdidaisla. Administrator
Mesaj Sayısı : 1229 Yaş : 29 Nerden : Barcelona Lakap : Brisha Kişisel İleti : Orlando Bloom.
Ruh Hali : Takım : İşletim Sistemi : Kayıt tarihi : 05/08/08
Konu: Geri: ROCK'N COKE Paz 12 Nis. 2009, 14:49
Ya Linkin Park geLiooooomşş ne güzelllll =(( Teşekkürler haber için
JoSePh_KoLiK
Konu: Geri: ROCK'N COKE Paz 05 Tem. 2009, 09:53
Evet yaa. Keşke İstanbuL'da yaşasaydım.. YıLLardır bekLediğim bi grup geLio ve ben gdemiorum..