-hoşgeldiniz, ne alırdınız? +sprite var mı? -var efendim. +o zaman bir light cola alıyım. -?!
- buyrun ne alırdınız efendim? + cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!!
-hoşgeldiniz ne arzu edersiniz + şey ben arkadaşımı beklicektim - peki efendim + ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim + ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz + ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam + ama dur -.....
- HoşgeLdiniz, bişi aLırmısınız.. + Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geLdik buraya
-buyrun efenim hoşgeldiniz.ne arzu edersiniz +sıcak süt var mı? -evet efenim +lütfen soğutup da getirirmisiniz
G : ne alırdınız m : ne vardı g : acılı adana , urfa kebap m : acılı antalya yok mu ? g : .....
+Bundan var mı? -Var +Ya bundan? -Var +Peki ya bu -Var.. +Ya bu -Var.. +.... -Var +... -Var +... -Var + O zaman şundan getir.. -Ondan maalsef kalmadı.. +Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq..
G:Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz? M:yiycek bişiler istiorum G:ne gibi bişiler isterdiniz M:karnımı doyuran bişiler G:tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelim.Doyurucudur. M:ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? G:yanlıs anladınız efendim ben sadece.... M:kesss iki lokma bişi yiycektik içine ..ıctın vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver G:tabi efendim.Ne içersiniz? M:soguk olsun..Böle ferahlayabilecegim bişiler G:tabi efendim hemen bir kola getirebilirim M:senden kola istedigimi hatırlamıyorum.Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim